Krátké ohlédnutí za táborem

12.08.2016 08:51

Vážení rodiče,

 

chtěli bychom Vám poděkovat, že jste Vaše děti poslali do Naší detektivní školy. Při výuce během týdne se naučili mnohé detektvní znalosti, jako šifrování, odlévání stop, získali vědomosti a praxi z daktyloskopického minima a mnohé jiné znalosti pro jejich další angažmá v tajných službách.

Mimo to jsme byli požádání o spolupráci samotným Sherlockem Holmesem. Díky jejich nasazení se jim pod jeho osobním vedením podařilo nalézt a zlikvidovat nástroj zkázy, jímž chtěl profesor Moriarty, arcivévoda zločinu, zničit velká evropská města v čele s Londýnem. Svůj vděk jim přišla vyjádřit i britská královna Victoria, která jejich výkon ocenila při závěrečném ceremoniálu pasováním do hodnosti Mladého detektiva. Můžete být na své potomky právem hrdí.

 

Mimo to jsme si užili spoustu legrace při hraní her v lese i na louce, při stavění přehrady v potoce, výletu do muzea čokolády a plnění úkolové hry v Táboře. Několikrát jsme během týdne zmokli a zase uschli, slyšeli osobní příběhy některých vedoucích a krátká zamyšlení na téma hledání pravdy. Energii na to všechno jsme dopňovali úžasnými dobrotami od našich dvou skvělých kuchařek.

 

Několik ukázkových fotek z tábora přibude brzy. O premiéře filmu z tohoto úžasného týdnu budete včas informováni. Těšíme se na viděnou s Vámi a především Vašimi dětmi na pravidelném klubu Savana, který probíhá ve školním roce každé pondělí (počínaje 12.9. 2016) od 16:30 do 18:00 v Křesťanském centru Třináctka – Mukařovského 1986, Praha 13

 

Tým klubu Savana