Skutečně v Kolíně žijí medvědi z pohádky Pane, budeme si hrát?

12.06.2017 09:33

Letos nás na tradiční jarní výpravě zastihlo horké letní počasí. Bodejť by ne, když jsme vyrazili počátkem června, netradičně od soboty do neděle. Zúčastnilo se třiatřicet dětí, z toho někteří s námi byli vůbec poprvé. Ti pravděpodobně vůbec nevěděli do čeho jdou, ale skvěle se zapojili do naší party a věříme, že tato odlehčená dvoudenní demoverze letního tábora je dostatečně motivovala, aby se s námi vypravili i v létě na celý týden. 

Horké počasí nám samo o sobě zajistilo skvělý program na sobotní odpoledne v podobě koupání v nedalekém rybníce. Cestou zpět jsme se stačili vyřádit na cvičebním nářadí v lesíku. Po večeři jsme zahráli dvě hry na zapamatování jmen, poslechli duchovní program a zalezli do spacáků.

V neděli po snídani a sbalení spacáků nám Ondra povyprávěl o apoštolu Pavlovi, jeho životních nesnázích a přesto úspěšném životě. Pak jsme se vydali na Kmochův ostrov, kde jsme rozdělení do čtyř družstev zahráli discgolf. Už se nad námi začali stahovat mraky a tak při cestě na oběd nám počasí zahrozilo několika kapkami. 

Po obědě jsme dobalili do batůžků poslední drobnosti a vydali se na vlak. Po cestě jsme stihli i zmrzlinu a nakonec i trochu zmoknout. 

Cesta byla okořeněná s přesedáním na autobus z důvodu výluky na trati do Kolína.

A co ty medvědi z Kolína? Ano, skutečně tam jsou a my je potkali a udělali si s nimi fotku :-)